Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

De vaart erin houden

Steeds efficiënter werken. De vaart erin houden. Zorgen dat klanten nergens onnodig tijd of geld verliezen. Daar streven we constant naar bij Sipma. Om dit streven kracht bij te zetten, hebben we onlangs vijf nieuwe opleggers van Krone aangeschaft. En die worden meteen goed gebruikt.

De nieuwe Krone-opleggers staan bij verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld bij van der Ban en bij de DPD, omdat er nu een piek is in het bandenvervoer. Op drukke dagen gaat het om 15 trailers met elk 800 banden, samen genoeg om zo’n 3.000 personenwagens van nieuwe banden te voorzien. Dankzij de extra opleggers, kan de klant deze ook vullen als onze chauffeur nog onderweg is. Wanneer onze chauffeur is aangekomen en zijn oplegger heeft geleegd, kan hij meteen weer zo’n volle trailer aankoppelen. Zo kan het proces continu doorgaan.

Wanneer de bandenpiek voorbij is, kunnen we de opleggers natuurlijk prima voor andere doeleinden inzetten. We gaan ze bijvoorbeeld gebruiken om dag- en nachtroutes te rijden. Twee chauffeurs op één auto, die dus letterlijk 24 uur per dag de vaart erin houdt. Hoe efficiënt wil je het hebben?

Lees commentaar

Leave a comment