Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Technische Unie

De wagens van Sipma rijden in onze huisstijl van de Technische Unie en zijn uitgerust volgens onze wensen Frits van Stratum, Regiomanager Distributie van de Technische Unie Sipma rijdt al jaren voor de Technische unie, twee jaar geleden heeft Frits van Stratum het stokje overgenomen van regio manager Gert Klein. En de samenwerking tussen Sipma en de Technische unie wordt nog steeds als zeer prettig ervaren, waarbij Sipma snel en adequaat reageert als er zaken spelen. In de afgelopen jaren is het vervoer uitgebreid naar zowel dag als nachtvervoer. Alle chauffeurs worden intern opgeleid waarbij ook de code 95 opleidingen beschikbaar worden gesteld door de Technische unie.

De wagens van Sipma rijden in onze huisstijl van de Technische Unie en zijn uitgerust volgens onze wensen
Gert Klein
Regiomanager Distributie van de Technische Unie

Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit

‘Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie de partner voor de levering van alle installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.’

Extra capaciteit

‘Dagelijks leveren onze vrachtwagens de bestelde goederen van onze klanten op gemiddeld 15.000 adressen in Nederland. Dit wordt deels door Sipma Transporten uitgevoerd. De samenwerking met Sipma is ontstaan eind jaren 90 van de vorige eeuw. Door het samenvoegen van een aantal bedrijven door de Technische unie groeide het aantal afnemers, en dus ook afleveradressen, fors. Er ontstond vraag naar extra transportcapaciteit.’ Die tot op de dag van vandaag goed ingevuld kunnen worden door Sipma.

Sipma ervaren wij als een zeer betrokken vervoerder, die de beloofde kwaliteit waarmaakt.

Frits van Stratum, Regio manager distributie van de Technische Unie.