Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Bark Verpakkingen BV

Niet alleen van A naar B rijden, maar problemen omzetten in oplossingen en altijd een ‘begaanbare weg’ vinden om de goederen op het juiste moment te laden en te lossen.

Sipma is een kwalitatief hoogstaande en flexibele transportpartner
Berny Plas
Managing Director – Bark Verpakkingen B.V.

Leverbetrouwbaarheid is een belangrijke performance indicator

Voor een bedrijf als Bark Verpakkingen B.V. is leverbetrouwbaarheid een belangrijke performance indicator. De keuze voor een transportpartner is daarom altijd weloverwogen. Onze transporteurs zijn een verlengstuk van ons bedrijf en zijn mede verantwoordelijk voor onze reputatie. Wij stellen hoge eisen; ook aan onze transporteurs.

Kernwaarden

Kernwaardes als flexibiliteit, betrouwbaarheid en het meedenkend vermogen zijn voor ons als organisatie erg belangrijk. Niet alleen van A naar B rijden, maar problemen omzetten in oplossingen en altijd een ‘begaanbare weg’ vinden om de goederen op het juiste moment te laden en te lossen. In Sipma Transport hebben wij een uitstekende partner gevonden.

Oudste opdrachtgever van Sipma

Wij zijn de oudste opdrachtgever van Sipma Transport; dus dat betekent dat de samenwerking al die jaren tot grote tevredenheid heeft gestemd. Wij hopen nog vele jaren van de dienstverlening van Sipma gebruik te kunnen maken.