Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Transport oplossingen

Bespaar met service op maat

Je wilt alleen betalen voor de service die je nodig hebt. Dat begrijpen we heel goed. Daarom biedt Sipma de mogelijkheid zelf een pakket met diensten samen te stellen. Zo houdt je grip op de kosten.

De prijs van onze dienstverlening is opgebouwd uit verschillende elementen. Je kunt zelf kiezen welke elementen van belang zijn. Op deze manier krijgt je precies wat je wenst. Op het prijskaartje staan dan ook alleen de diensten die je nodig hebt

Transport zoals je het wil

We gaan graag met je in gesprek zodat we onze service precies op jouw opdracht kunnen afstemmen. Daarbij geven we volledige inzage in welke factoren invloed kunnen hebben op de prijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderstaande drie pakketten geven een voorbeeld van de mogelijkheden.

Servicepakket economy

- De levering kent nauwelijks tijdsdruk
- Geen extra voorwaarden voor onze chauffeur
- We leveren “alleen” het vervoer, zonder aanvullende afspraken

Servicepakket premium
Servicepakket first class

Het draait om mensen, dienstverlening en toegevoegde waarde!

De mens staat bij Sipma centraal en dat geldt zowel voor de klant als voor de chauffeur. We weten wat de missie is van onze klant en willen daar graag een steentje aan bijdragen. We willen dus ook graag weten wat de drijfveer is van de mensen achter de klant.

Sipma Transport Uw partner in logistiek

Sipma richt zich op transport naar Koblenz, het Ruhrgebied en de Benelux. Vakkundige chauffeurs brengen jouw goederen op de juiste bestemming. Sipma staat voor kwaliteit, maatwerk en uitstekende service in een dynamische branche.