Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Schutz Benelux

Sinds 2007 rijdt Sipma Transport als huisvervoerder voor de vestiging Schütz Benelux, gevestigd in Moerdijk. Sipma Transport rijdt al decennia lang voor het moederbedrijf in Selters, Duitsland. Logisch dat deze samenwerking vanaf 2007 ook in Nederland zijn vervolg kreeg. Voor Schütz is Sipma Transport meer dan alleen maar het vervoer van A naar B. Het is het verlengstuk van de kwaliteitsborging die Schütz haar klanten biedt. De chauffeurs van Sipma maken hier een belangrijk deel vanuit. Namens Schütz hebben zij de contacten met het afleveradres. Veel klanten ervaren deze dienstverlening als professioneel en klantvriendelijk

in oplossingen is hetgeen wij zoeken in een vervoerder. Hier sluit Sipma Transport volledig op aan!
Ivo Tiesema
Logistic manager Schütz Benelux

Betrouwbare partner voor langere tijd

Sipma Transport , meer dan alleen vervoer van A naar B. Schütz heeft met Sipma Transport de juiste logistiek partner om toekomstgericht te kunnen denken en werken. SAMEN STERK!

Veilig werken, ADR-gecertificeerd

In de loop der jaren heeft Sipma Transport zich als betrouwbare partner geprofileerd die aansluit op de visie van Schütz voor wat betreft de logistieke afwikkeling. Zo is veiligheid voor Schütz een belangrijk aspect, wat meteen zorgt voor een raakvlak met Sipma Transport. Zo is al het logistiek materieel Code XL en DEN EN 12 642 gekwalificeerd, Goed opgeleide chauffeurs die de Nederlandse, Duitse of Engelse taal machtig zijn. Alle chauffeurs zijn voorzien van een ADR-certificaat en zo zijn er nog tal van aspecten die bijdragen aan veilig werken.

Communicatie

Wat de samenwerking uniek maakt is de korte communicatie lijnen waarbij „klant centraal“ steeds uitgangspunt is voor beide partijen. Oplossingsgericht denken is wat wij vinden in een logistiek dienstverlener Sipma Transport.

Zeer representatief wagenpark

Sipma Transport houdt haar wagenpark up to date. Naast duurzaamheid en betrouwbaarheid van het materiaal is het in lijn met de Schütz kwaliteitbeleving naar onze klanten. Topkwaliteit leveren keer op keer.