Sipma Transport

24 uur per dag transport

De transportmarkt is constant in beweging. Dat klinkt als een flauw grapje. Maar het is toch echt waar. Bij Sipma Transport maken we de veranderingen van dichtbij mee.

Bedrijven willen het liefst 24 uur per dag bediend worden. Niet wachten. Geen grote voorraden aanleggen. De producten gewoon ontvangen wanneer die nodig zijn.

‘s Nachts leveren

Als dienstverlenend bedrijf gaan we graag in deze ontwikkelingen mee. Voor één van onze opdrachtgevers, de Technische Unie, zijn onze wagens hiervoor dag en nacht onderweg. Chauffeurs krijgen sleutels om ’s nachts op bedrijfsterreinen te kunnen lossen. Eigenlijk legt een klant zo een stukje van zijn bedrijf bij onze chauffeur neer. Een verantwoordelijkheid die we met trots dragen.

op tijd vernieuwen auto,s

Dag en nacht rijden. Dat vergt het nodige van onze vrachtwagens. En de stabiliteit van onze routes staat altijd voorop. Daarom worden onze wagens bijtijds vervangen.  Voor onze chauffeurs natuurlijk helemaal te gek om met dat nieuwe materiaal te mogen rijden. Zo blijft ook hun transportwereld in beweging.

Lees commentaar

Leave a comment