Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Vacature TU Zwolle Dag Nacht

Zelfstandig werken binnen een gemoedelijke werksfeer. In de weekenden lekker vrij zijn voor gezelligheid met vrienden en je hobby’s. Als ook samen de schouders eronder in een klein maar hecht team is wat Sipma Transport in Rolde typeert. Past dat bij jouw wensen? Mooi, dan ben jij vast de bakwagenchauffeur die wij zoeken wegens uitbreiding werkzaamheden!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor het transport van installatieproducten binnen het verzorgingsgebied van Technische Unie in Zwolle. De Technische Unie is namelijk de opdrachtgever van Sipma Transporten waar jij voor gaat rijden. De ritten vinden over het algemeen overdag plaats, Ze starten tussen 6.00 en 7.00 uur in de ochtend. Periodiek kun je (in overleg) ook ingezet worden voor een nachtdienst, maar dit komt zelden voor. Bij aanvang van je werkdag laad je de goederen in de bakwagen en ga je op pad. Het aantal stops varieert per route maar over het algemeen maak je tussen de 35 tot 50 stops per dag. Voor het laden en lossen van de bakwagen ben je zelf verantwoordelijk, uiteraard krijg je hier hulpmiddelen voor tot je beschikking. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag.

Zou je liever juist ’s nachts werken? Ook dat is mogelijk! Dan begint de werknacht om 23.00uur en duurt tot 7.30uur. Op een nachtroute breng je ongeveer 15 stops weg met behulp van klantsleutels en alarmcodes.

Wat kan je verwachten?
* Een goed onderhouden 12 tons bakwagen staat voor je klaar op de standplaats in Zwolle.
* Een vaste baan van 40 à 45 uur per week (afhankelijk van je route/planning).
* Verloning vanuit CAO beroepsgoederenvervoer schaal C.
* 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen
* Pensioensregeling conform CAO.

De ideale kandidaat:
* Beschikt over het C rijbewijs en digitale bestuurderspas en heeft Code 95 compleet.
* Heeft affiniteit- en minimaal één jaar ervaring met distributietransport.
* Kan goed zelfstandig werken, is proactief en fysiek fit.
* Woont binnen een straal van 25 km van standplaats in Zwolle.

Heb je nog geen rijbewijs C maar lijkt het je wèl leuk om dat te halen? Neem dan ook contact met ons op, daar kunnen wij je mee helpen. Er zijn altijd mogelijkheden!!

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Sipma Transport is een familiebedrijf dat gevestigd is in het noorden van het land. Met inmiddels de derde generatie aan het roer groeit Sipma Transport gestaag door. Opdrachtgevers weten dit transportbedrijf te vinden voor transportopdrachten van alle voorkomende goederen. De naam Sipma staat in de regio duidelijk bekend om de kwaliteit, maatwerk en uitstekende service in een dynamische branche.

Reageren?
Stuur je CV naar info@sipma.nl of bel 0592242455 en vraag naar Marten of Agnes !!