Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Kom jij bij ons werken ?

Transportplanner gezocht!

Ben jij een organisatietalent met passie voor transport en logistiek? En wil jij deel uitmaken van een hecht familiebedrijf in Rolde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sipma Transport is een gezond familiebedrijf in de transportsector. Ons wagenpark bestaat uit 31 trekkers, 102 opleggers, 13 combi’s en 15 bakwagens. We zijn met name actief in Duitsland en de Benelux. Ben jij die gemotiveerde transportplanner en voldoe jij aan onderstaande, solliciteer dan nu!

In de functie van transportplanner ben je verantwoordelijk voor een efficiënte transportplanning, heb je een goed contact met de chauffeurs en klanten en ben je proactief en oplossingsgericht.

Zoeken we jou?

Voor de functie van planner vinden we het volgende belangrijk:

• Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid
• Oplossend vermogen en besluitvaardigheid
• Kennis van transportregelgeving en logistieke processen
• Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal
• Teamspeler
• Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat mag je van ons verwachten?

• Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
• Een prettige en collegiale werkomgeving
• Training ‘on the job’
• Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
• Salaris conform beroepsgoederenvervoer

Spreekt deze functie jou aan en ben jij het organisatietalent dat wij zoeken? Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar info@sipma.nl. Of bel naar 0592 242455! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden?

Is het je grote droom om chauffeur te worden, maar heb je nog geen rijbewijs, neem dan contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze mogelijkheid is er als je in de omgeving van Rolde, Moerdijk of Heijen woont. Heb je je rijbewijs gehaald, dan kun je direct bij ons aan het werk.

Na het eerste contact, plannen we een afspraak om te kijken of er een match is. Vervolgens plannen we in overleg een rijopleiding en maken we een plan om jou klaar te stomen voor “het echte werk”.

Wat hebben we te bieden:
- Een prettige werksfeer binnen een groeiend familiebedrijf
- Goed en verzorgd materiaal
- Salaris volgens CAO
- De hele week weg of een aantal overnachtingen per week, beide is bespreekbaar

Wat vragen we:
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je hebt eigen vervoer om op het werk te komen
- Je bent fysiek gezond
- Je voelt je op je plek binnen de transport & logistiek
- Je woont in de omgeving van Rolde, Moerdijk of Heijen

Neem contact met ons op via info@sipma.nl of via 0592 242455.

CE chauffeur springer Rolde

Sipma Transport is een familiebedrijf dat gevestigd is in het noorden van Nederland. Met inmiddels de derde generatie aan het roer groeit het bedrijf gestaag door. Sipma Transport richt zich met name op transporten naar de Benelux en Duitsland (Regio Ruhrgebied - Koblenz). Opdrachtgevers weten Sipma Transport te vinden voor transportopdrachten van alle voorkomende goederen. De naam Sipma staat namelijk voor kwaliteit, maatwerk en uitstekende service in een dynamische branche.

We zijn op zoek naar een springer trailer / combi chauffeur, standplaats Marwijksoord (Rolde). Als springer rijd je niet op een vaste auto, maar je vervangt andere chauffeurs bij afwezigheid. Je wordt 5 dagen per week (min. 40 uur) ingezet en je bent in de meeste gevallen de hele week van huis.

De ideale kandidaat:
- Beschikt over CE rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart;
- Beschikt over een geldig ADR Basis certificaat (pre);
- Kan zich goed verstaanbaar maken in het Duits;
- Kan goed zelfstandig aan de slag maar kan daarnaast ook goed in teamverband functioneren;
- Is collegiaal en proactief;
- Beschikt over een servicegerichte- en klantvriendelijke houding;

Heb je interesse? Stuur je CV naar info@sipma.nl, of Bel met 0592 242455!

Vacature TU Zwolle Dag Nacht

Zelfstandig werken binnen een gemoedelijke werksfeer. In de weekenden lekker vrij zijn voor gezelligheid met vrienden en je hobby’s. Als ook samen de schouders eronder in een klein maar hecht team is wat Sipma Transport in Rolde typeert. Past dat bij jouw wensen? Mooi, dan ben jij vast de bakwagenchauffeur die wij zoeken wegens uitbreiding werkzaamheden!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor het transport van installatieproducten binnen het verzorgingsgebied van Technische Unie in Zwolle. De Technische Unie is namelijk de opdrachtgever van Sipma Transporten waar jij voor gaat rijden. De ritten vinden over het algemeen overdag plaats, Ze starten tussen 6.00 en 7.00 uur in de ochtend. Periodiek kun je (in overleg) ook ingezet worden voor een nachtdienst, maar dit komt zelden voor. Bij aanvang van je werkdag laad je de goederen in de bakwagen en ga je op pad. Het aantal stops varieert per route maar over het algemeen maak je tussen de 35 tot 50 stops per dag. Voor het laden en lossen van de bakwagen ben je zelf verantwoordelijk, uiteraard krijg je hier hulpmiddelen voor tot je beschikking. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag.

Zou je liever juist ’s nachts werken? Ook dat is mogelijk! Dan begint de werknacht om 23.00uur en duurt tot 7.30uur. Op een nachtroute breng je ongeveer 15 stops weg met behulp van klantsleutels en alarmcodes.

Wat kan je verwachten?
* Een goed onderhouden 12 tons bakwagen staat voor je klaar op de standplaats in Zwolle.
* Een vaste baan van 40 à 45 uur per week (afhankelijk van je route/planning).
* Verloning vanuit CAO beroepsgoederenvervoer schaal C.
* 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen
* Pensioensregeling conform CAO.

De ideale kandidaat:
* Beschikt over het C rijbewijs en digitale bestuurderspas en heeft Code 95 compleet.
* Heeft affiniteit- en minimaal één jaar ervaring met distributietransport.
* Kan goed zelfstandig werken, is proactief en fysiek fit.
* Woont binnen een straal van 25 km van standplaats in Zwolle.

Heb je nog geen rijbewijs C maar lijkt het je wèl leuk om dat te halen? Neem dan ook contact met ons op, daar kunnen wij je mee helpen. Er zijn altijd mogelijkheden!!

Voor welk bedrijf kom je te werken?
Sipma Transport is een familiebedrijf dat gevestigd is in het noorden van het land. Met inmiddels de derde generatie aan het roer groeit Sipma Transport gestaag door. Opdrachtgevers weten dit transportbedrijf te vinden voor transportopdrachten van alle voorkomende goederen. De naam Sipma staat in de regio duidelijk bekend om de kwaliteit, maatwerk en uitstekende service in een dynamische branche.

Reageren?
Stuur je CV naar info@sipma.nl of bel 0592242455 en vraag naar Marten of Agnes !!