Sipma Transport
Marwijksoord 6 9448 XB Marwijksoord

Mijnheer truckbanden en Sipma Transporten

al meer dan 40 jaar een Grenzeloze band, Sipma is wat dat betreft ook zeker meer dan een klant

Al Sinds 1975 leveren wij banden aan Sipma. In het begin waren het een paar auto,s maar in de loop der jaren zijn dit aanzienlijk meer geworden. Net als Mijnheer Truckbanden is Sipma Transport ook een familie bedrijf wat het voordeel hier van is , is dat de lijnen kort zijn.  En nog een gelijkenis is dat net als Henk Sipma ook Piet Mijnheer  niet te stoppen is ondanks dat beide mannen al in de 70 zijn. De contacten tussen Sipma en Mijnheer zijn dan ook zeer goed, zowel met de monteur als met de familie Sipma.

Sipma is wat dat betreft ook zeker meer dan een klant aldus Peter Mijnheer

Een goede verstandhouding met de werkplaats zeer belangrijkEen goede verstandhouding met de werkplaats zeer belangrijk

2 generaties Sipma en Mijnheer2 generaties Sipma en Mijnheer

Lees commentaar

Leave a comment